Az ABC MOBIL KFT a fa kerti bútorok, modern üllőgarnitúrák és egyéb kertben használható fa termékek romániai gyártója és forgalmazója. Különböző modelljeinkben fellelhető a klasszikus és modern stílusjegyek, valamint a rusztikus és fiatalos stílusok keveredése.

Vállalkozásunkat lelkes, a természetet és a fát szerető, a faipari szakmát jól ismerő emberek alapították. Célunk, hogy ésszerűen, fenntartható módon, a térségünkből, saját erdőinkből származó jó minőségű fenyőt, egy magasabb feldolgozottságig szinten érékesítsük a hazai és nemzetközi piacokon.

Cégünk nagy utat tett meg az 1996-os alapítása óta. Kezdetben általános faipari termékekkel foglalkoztunk, majd 2002-től fő tevékenységi körünk a terasz és kerti bútor valamint más kül- és beltéri bútorelemek sorozatgyártása lett.

Termékeinket a közép-európai piacokon értékesítjük, döntő többségét Ausztriában, Magyarországon és Romániában.

A szorgalmas munka, a beruházások, valamint a folyamatos kapacitásnövelés eredményeképpen cégünk alkalmazottai száma mára elérte az ötven főt és az évi feldolgozott fűrészárú mennyiség meghaladja a 2500 köbmétert.

A vállalkozás telephelye 17000 négyzetméteren terül el, az üzemcsarnokok és az ezekhez tartozó építmények összes alapterülete 2550 négyzetméter. Kapacitásunk kisebb és közepes sorozatgyártásra van berendezkedve.